• Proefsessie

    Proefsessie bruidsmake-up

Perfection for the “bride to be”

Ben je op zoek naar het perfecte bruidskapsel en de mooiste bruidsmake-up? Boek dan deze proefsessie en vind de perfecte look. Trouwen betekent er op je best uit willen zien en dat snappen wij als geen ander.

Samen kijken we naar jouw persoonlijke wensen en proberen we verschillende kapsels uit. Weet je nog niet precies welk bruidskapsel en welke bijpassende bruidsmake-up het mooiste staat? Geen zorgen, onze professionele visagistes kunnen al je vragen beantwoorden en geven je persoonlijk en passend advies.

Er wordt rekening gehouden met de gewenste stijl, de bruidsjurk, huid- en haartype, fotoshoots, belichting, sieraden en allergieën. Alles om het perfecte plaatje in je hoofd te realiseren!

Waar

De proefsessies bruidsmake-up & hair vinden plaats in de studio, zowel in Breda als in Amsterdam. Tegen een meerprijs verzorgen wij de proefsessie bruidsmake-up & hair aan huis.

Uiteraard zijn we op de trouwdag zelf op locatie aanwezig om je de mooiste bruidslook te geven. Wil je op de dag zelf graag een tussentijdse touch-up? Dat is mogelijk tegen een meerpijs van €0,00.

Wil je er zeker van zijn dat je van het begin tot het eind er perfect uitziet? Dan zijn wij er de hele dag bij voor €0,00.