• Bruiloft

    Proefsessie bruidsmake-up

Bruidsmake-up / hairstyling

Op de dag zelf

Extra’s

Met de mooiste bruidsmake-up & hairstyling straal je nóg meer op een van de belangrijkste dagen in je leven. En daar mag je best even de tijd voor nemen. Ga je bijvoorbeeld voor een natuurlijke look? Of heb je meer interesse in een opvallend bruidskapsel? Past het bij je jurk en bij de vorm van jouw gezicht? Allemaal belangrijke factoren die invloed hebben op de totale uitstraling. No worries, onze professionele visagisten nemen graag de tijd om het allerbeste in jouw naar boven halen. We doen dit zowel bij jouw thuis of in een van onze studio’s, waar de voorkeur naar uitgaat. Samen bespreken we een proefsessie, delen we inspiratie en daarnaast komen we natuurlijk (indien gewenst) op de dag zelf de make-up aanbrengen en het haar perfect inzetten.

Wij bieden ook bruidsmake-up, bruidskapsels en touch-ups aan op de feestelijke dag zelf. Heerlijk om je daar in ieder geval geen zorgen over te maken, toch? Denk hierbij niet alleen aan de bruid en de bruidegom, maar ook aan bruidsmeisjes- en jongens. Ook die zorgen nemen wij met liefde uit handen, zodat jullie je helemaal kunnen focussen op elkaar en op de gasten. En er is meer…

Naast ons specialisme in visagie en styling, zijn we ook geboren entertainers. Inmiddels hebben we veel verschillende evenementen gedraaid en zorgen we iedere keer weer voor unieke optredens, openingsdansen en zo ook op bruiloften. Wil jij je wedding naar een next level tillen en hier meer over weten? Neem dan contact op en we bespreken graag alle mogelijkheden met je!

De allermooiste bruidsfoto’s of een spectaculaire aftermovie zijn bijna onmisbaar van zo’n memorabele dag. Het is er een om nooit meer te vergeten en dat wil je ook niet! Daar zijn wij ons heel bewust van en onze creatieve mensen zetten hun talenten dan ook graag in. Wil je liever alleen een dagdeel een fotograaf inhuren? Of alleen een aftermovie van het feest of juist alleen van de ceremonie? Het is allemaal bespreekbaar.